24/1/09

PANTHENON

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Panthenon Brutal Tere, es impresionant la il.luminaciò i color d'aquesta foto. La composiciò i la nitidessa. Tambè complicada al ser nocturna. Ho te tot... Felicitats.

Miguel Emele ha dit...

Hola, Tere. Muy buena imagen nocturna. Me encantan esos brillos arrancándoles textura al suelo empedrado. Fabulosa imagen. Felicidades. Un saludo.

Anònim ha dit...

M’ha vingut un record de la pel•lícula, del cineasta Peter Greenaway, “El Ventre de l’arquitecte” i l’escena del Pantheon. Només hi falta la música de fons de Win Mertens. Ja sé que no es bo comparar, però malgrat el Peter Greenaway controla molt la imatge, mágrada més el color que en tres tu. Moltes gràcies Tere pels bons records que m’ha portat tornar a veure el Pantehon de nit. Felicitats per la teva feina i enhorabona pel que has gaudit de Roma, Città Eterna

Tere Balañà Fotografia ha dit...

M'encanta que t'hagi fet pensar en aquesta película, la qual jo considero una obra mestra, tant per la música com per la fotografia. I no et pots imaginar com m'afalaga que aquesta imatge t´hi hagi fet pensar. Gràcies pel teu comentari i per fer-me pesar en aquesta fantàstica película, que sense dubte aviat tornaré a mirar.

I gràcies també Oscar i Miguel, estic contenta que us hagi agradat.

Josep M. Ferrer ha dit...

Molt bona nocturna. Roma deu ser molt maca, no?

Tere Balañà Fotografia ha dit...

Sí, Josep M. Roma es fantàstica.